Το έργο Πανδώτειρα πάει Πισσούρι

Το έργο Πανδώτειρα, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Πισσουρίου, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: ««Natura 2000: Ευαισθητοποίηση και πληροφόρηση ενδιαφερόμενων φορέων». Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο, 9 Απριλίου, 2022. Θα ξεκινήσει με περιπατητική διαδρομή στο μονοπάτι «Γένεσης της Αφροδίτης» και θα ολοκληρωθεί με παρουσιάσεις στο Δημοτικό Σχολείο Πισσουρίου.

Βρείτε την ατζέντα εδώ.

Σκοπός της εκδήλωσης

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να:

  • Ενημερωθούν τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής για το έργο Πανδώτειρα και τις δράσεις που θα διεξαχθούν στην περιοχή τους.
  • Ευαισθητοποιηθούν οι παρευρισκόμενοι για τη σημασία του δικτύου Natura 2000.
  • Εξοικειωθούν τα μέλη της Τοπικής Αρχής με τις δυνατότητες αξιοποίησης της πεζοπορίας ως τουριστικής δραστηριότητας, ενθαρρύνοντας έτσι τη ροή ντόπιων και ξένων επισκεπτών στην περιοχή.


Ένας έμπειρος ξεναγός θα ηγηθεί της πεζοπορίας στο μονοπάτι «Γένεσης της Αφροδίτης» για να μπορέσουμε πραγματικά να εκτιμήσουμε την διαδρομή.

Για να δείτε την ατζέντα και να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ!

Επικεφαλής της δράσης αυτής του έργου είναι το Terra Cypria-το Κυπριακό Ίδρυμα Προστασίας του Περιβάλλοντος (Δράση Ε2.1 Διοργάνωση δραστηριοτήτων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για στοχευμένους ενδιαφερόμενους φορείς).

Μάθετε περισσότερα για το έργο Πανδώτειρα εδώ.

Κοινοποιήστε:

Πρόσφατα Άρθρα