Πεζοπορία στο Μιτσερό

Η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΙΤΣΕΡΟ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ Β’. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Περπατώντας στα βήματα του Ρε Αλέξη, του πρώτου επαναστάτη αγρότη ενάντια στους Φράγκους κατακτητές, γνωρίζουμε τις ομορφιές της φύσης στο Μιτσερό!

Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 2022
Εκκίνηση στις 15:00 στο Δημοτικό Σχολείο Μιτσερού

Ελάτε μαζί μας για μια πεζοπορία στο βουνό «Κρεάτης» στο Μιτσερό, όπου έγινε μία από τις τελευταίες μάχες του θρυλικού Ρε Αλέξη! Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας θα μάθουμε για τη μάχη που έγινε στο βουνό, αλλά και για τους σημαντικούς οικοτόπους που υπάρχουν στην περιοχή αυτή του Δικτύου Natura 2000.

Κοπιάστε με καλή διάθεση, κατάλληλη ένδυση και υπόδηση, αλλά και προετοιμασμένοι να κουραστείτε και να λασπωθείτε. Βαθμός δυσκολίας διαδρομής: 4

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

Μετά την πεζοπορία θα ακολουθήσει ομιλία για τη δράση του Ρε Αλέξη το 1426 – 1427 και παρουσίαση του έργου «Πανδώτειρα» στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Μιτσερού. Για την ημερήσια διάταξη πατήστε εδώ.

Η πεζοπορία διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου «Πανδώτειρα» από το Terra Cypria και τα Κοινοτικά Συμβούλια Μιτσερού και Αγροκηπιάς.

Κοινοποιήστε:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Πρόσφατα Άρθρα